Direktlänk till inlägg 13 november 2013

Ber om ursäkt!

Av Maria - 13 november 2013 09:58

För de fruktansvärt dåliga uppdateringarna senaste tiden, eller det är tom bristen på dom jag skall be om ursäkt för. Men allt har sin förklaring, det har varit Dop lille Max är numera döpt och vi har haft hela släkten i byn så det har inte blivit mycket tid över för bloggande heller.
Dessutom gick väl inget felfritt, det blev en hel del stora problem längs vägen.

Problem nr1:
Då vi bokade Dopet blev det en miss med lokalen, så där står vi med 30 st gäster ochh Catering som skall komma med en 3 rätters middag.
Okej, bara ta ett djupt andetag och tänka possetivt då våran förening fakiskt har en grym festlokal utöver våran övernattningslägenhet som vi redan bokat.
Men, lokalen var bokad oc hur fan skall vi nu lösa detta. Så gnugga geniknölarna lite såfick vi loss en ännu bättre lösning än försammlingshemmet och föreningslokalen, vi fick nämligen tillgång till denna lokalen fredag kl 17 och skulle lämnas söndag kl 12!
At vi fick tillgång till lokalen redan fredag var jättebra, såallt ställdes i ordning, plus att vi alla fick plats att äta och umgås.

Problem nr 2:
Cateringen... Kunde inte leverera och gick halvt om halvt under jorden och var nästan helt omöjligt att få kontakt med, så då satt vi med 30 gäster, lokal MEN inget att äta.
Så innan vi ens gjort klart med återbetalning bokade vi smörgåstårtor, men efter att mister kontaktat dom satte pengarna på kontot istort sett diekt.

Problem Nr3:
Övernattningslägenheten... Den bokas elektroniskt och sedan för att komma in i den behöver man en tag och kod alla boende har en egen tagg.
Så i torsdags em dåMisters föräldrar landat så skall dom ner till övernattningslägenheten för att lägga in packning, i lägenheten bor någon annan (Som inte var där och som inte heller kommerin pga att vi har lägnheten)

Ringer föreningen och sitter irriterat och väntar på att bli ppringd då en kille kommer och undrar om vi kan släppa in honom i lägenheten, han hävdar dubelbokning och jag hävdar omöjligt!
Det löser sig tack och lov då jag faktiskt har rätt, lägenheten går inte att dubbellboka.

Dopet gick bra, Maxsov en hel del och var vaken och nöjd så inga proteste och vädring av lungorna, då han var vaken då det var dags för själv cermonin och han är så pass stark i nacken så fick han ligga på mage vilket han gillade.

Utöver smörgåtårta blev det fika, jag har bakat allt utom kanelsnurrorna som jag fick hjälp med samt pepparkakorna som är köpekakor.

Lite pressenter fick han också denna hoppgunga är populär och populärare lär den väl bli =)

denna leksaken fick han av farmor dagen innan dopet och den älskar han.

Avslutar med denna bilden!

 
 
Linda

Linda

13 november 2013 11:22

En sån leksak som Max fått av sin farmor har vår lilla kille också fått av sin farmor redan innan han är född. Den har även hans pappa haft som liten :-)
Kram!

http://meumvita.blogspot.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Maria - 26 januari 2015 21:45


oj så konstigt det kändes att kliva upp och ha en tid att passa! Klev upp 05.45 och drack kaffe och åt frukost, jag har en fruktansvärt lång startsträcka på morgonen då jag har svårt att somna. Det blev ju inte galet många timmar sömn inatt, tog up...

Av Maria - 23 januari 2015 10:44

i lördags morse begav vi oss iväg på långresa för makens farmor gått bort och det var dags för begravning. Förr om åren tog resan 3,5 timmar, nu när vi åker tar det betydligt mycket längre tid då Max blir rastlös av att sitta för länge, vi planerar ...

Av Maria - 14 januari 2015 10:09

Efter babysimmet igår var vi bara hemma och vände i princip innan vi åkte ner till öppna förskolan och var där till 15.30 för att sedan bege oss hemmåt så Max fick röja med sin far innan jobbet. Mister är flyttad till annat ställe de 2 första nätter...

Av Maria - 13 januari 2015 12:09

När egon drog in fick vi mera snö, underbart! Mister såg sin chans att förena nytta med nöje för sin tjänstehund! Så fram med dragselen och så begav vi oss ut på en dragtur, Max tyckte det var superkul att åka pulka bakom Vidar. Turen gick till en...

Av Maria - 11 januari 2015 11:32

Det vräkte ner snö igår, på bara 2 timmar kom det runt 1 dm. Tyvärr är det töväder idag, men det hindrar inte oss att gå ut och roa oss i snön. Max hade väldigt bråttom till backen idag så jag fick springa ikapp honom. Han ville inte åka pulka upp...

 

Presentation

En blogg om våran utredning för ofrivillig barnlöshet, dessutom om våra kommande IVF försök.

Juvelen

Våran resa mot ett barn!

2007-2011: Vi försöker på egen hand!

September 2011:
Remiss för utredning skickas till Sophiahemmet i Stockholm för utredning!

11 januari:
träffar läkaren på sophiahemmet och lägger upp en utredningsplan.
Mister lämnar blodprover!

30 januari - 9 feb: Jag utreds med prover & undersökningar! samt ÅB till läkaren och remiss för IVF!

30 maj:
Inledande besök för IVF!


28 Augusti: IVF 1 (embryo)
Får mens på RD 11   

31 Okt: FET 1 (blastocyst)
Får mens RD 11   

13 Nov: IVF 2
+++GRAVID+++

121212:
Testdag - possetivt!
130102: Inskrivning MVC
130111: VUL på kliniken
130115: Läkarbesök MVC
130204: Nupp
130214: MVC
130215: Blodprov S-Ferritin & Tyeroidea
130227: Läkarbesök på MVC
130228: MVC

130319: RUL
130326: MVC

Bloggar jag följer!

Kategorier

Arkiv

RSS

Tidigare år

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards